برگزاری اولین آزمون جامع طلاب سطح چهار مرکز تخصصی فلسفه و کلام

آزمون جامع

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، هفته گذشته اولین آزمون جامع ویژه طلاب سطح چهار رشته حکمت متعالیه ورودی سال 94 در مرکز تخصصی «فلسفه و کلام» جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با حضور 4 طلبه سطح چهار این رشته در دو قالب کتبی و شفاهی برگزار شد.

در راستای ارزشیابی نهایی توانمندی‌های آموزشی و پژوهشی طلاب سطح ۴ ، با استناد به آئین‌نامه آموزشی سطح4 جامعه الزهرا سلام الله علیها، طلاب سطح4 موظفند پس از اتمام واحدهای آموزشی و کسب میانگین نمرات 16 و قبل از دفاع از رساله علمی در آزمون جامع شرکت و نمره قبولی را کسب کنند.

این آزمون از محتوای پنج درس تخصصی رشته مربوطه است که سه درس به صورت کتبی و دو درس به صورت شفاهی برگزار می‌شود. شرط قبولی در آزمون جامع، کسب حداقل نمره ۱۴ از هریک از دروس و کسب میانگین نمرات حداقل 15 می باشد.