اطلاعیه آموزش از راه دور طلاب سطح ۳ حضوری

آموزش غیرحضوری

معاونت آموزشی تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام محدوده دروس سطح ۳ حضوری که تا پایان اسفندماه به صورت آموزش از راه دور ارائه می شود را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، اطلاعیه معاونت آموزشی تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام ویژه طلاب سطح ۳ بدین شرح است:

به اطلاع طلاب گرامی می رساند به منظور رعایت نکات بهداشتی و حفظ سلامت و با توجه به ضرورت  استمرار فعالیتهای آموزشی وپیشرفت دروس طبق تقویم آموزشی، دروس طلاب حضوری سطح۳ تا پایان اسفندماه به شرح ذیل به صورت غیرحضوری ارائه می‌شود:

۱- فایل‌های صوتی تعدادی از دروس در سامانه محتوا موجود است و باقی دروس به مرور توسط اساتید، ضبط و در سامانه محتوا، بارگذاری خواهد شد.

۲- دسترسی به فایل های دروس به دو صورت امکانپذیر است:

الف: مراجعه به سامانه محتوا

ب: خریداری CD از فروشگاه الکترونیک

۳- طلاب باید دروس را طبق محدوده تعیین شده تا پایان اسفند ماه به اتمام برسانند.

۴- ادامه تدریس بعد از تعطیلات نوروز بر اساس محدوده اعلام شده، اجرا خواهد شد. لذا طلاب به اتمام محدوده اهتمام ورزند.

۵- فایل‌های صوتی صرفاً جهت استفاده‌ی شخصی طلاب می‌باشد و در اختیار دیگران قرار دادن مجاز نمی‌باشد.

۶- کد کاربری و رمز عبور به سامانه محتوا همان کد و رمز عبور به سامانه دانش پژوهان می‌باشد.

۷- طلاب گرامی می توانند برای رفع ابهامات و مشکلات با مرکز تخصصی خود تماس حاصل فرمایند.

تذکرات:

* با توجه به ظرفیت محدود بخش مجازی، مهمان به آن بخش امکان پذیر نیست.

* طلابی که امکان تحصیل به شیوه غیر حضوری فوق را ندارند، لازم است نسبت به ثبت درخواست مرخصی برای ترم جاری اقدام کنند.

جهت ورود به سامانه محتوا اینجا کلیک کنید.

جهت ورود به فروشگاه الکترونیک جامعه الزهرا اینجا کلیک کنید.

جهت دریافت جدول محدوده دروس اینجا کلیک کنید.

جهت اطلاع از محدوده و حذفیات دروس فقه و اصول 1تا4 اینجا کلیک کنید

تذکرات مهم :

طلاب گرامی! ضروری است بر اساس محدوده و تکلیف دروس رشته خود ، صوت اساتید را از سامانه محتوا دریافت کنید.

*به مقطع، دوره(حضوری و غیرحضوری)، رشته، نام درس و نام استاد مربوطه دقّت کنید*

جهت دسترسی به فایل متنی برخی از دروس اینجا کلیک کنید

تذکر: فایل متنی غیر از فایل صوتی است و مطالعه آن الزامی می باشد.

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری: