جشن میلاد امام حسن عسگری علیه السلام در مرکز تخصصی فلسفه و کلام اسلامی برگزار شد

جشن

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، به همت مرکز تخصصی فلسفه و کلام اسلامی جشن میلاد امام حسن عسکری علیه‌السلام همراه با تقدیر از ممتازین آموزشی و انضباطی سطح3و4 ، نمایندگان کلاسی و برگزیدگان مسابقات «روشنا2» و «ایده برتر» در سالن اجتماعات همکف ساختمان شهید بهشتی ره برگزار شد.

در این محفل سرکار خانم مؤذّن از طلاب محترم سطح4 حکمت متعالیه به عنوان مجری و سرکار خانم شیخی از طلاب محترم سطح3 رشته کلام اسلامی به عنوان قاری و همچنین سرکار خانم یوسفی از طلاب محترم سطح3 رشته مهدویت به عنوان مدّاح حضور داشتند.

در ادامه ی مراسم سرکار خانم فیضی مدیر محترم مرکز تخصصی فلسفه و کلام اسلامی ضمن خوشامدگویی، از حضّار گرامی به خاطر تشریف فرمایی در این محفل معنوی تشکر کردند و با اشاره به اینکه نیمسال اول تحصیلی رو به اتمام است ابراز امیدواری کردند که این نیمسال به لحاظ علمی و معنوی پربار بوده باشد و سپس به نقل روایتی از امام حسن عسکری پرداختند: چهار ویژگی برای شیعیان در این حدیث بیان شده که به فرموده حضرت موجب خوشحالی ایشان می شود: تقوای الهی و تلاش برای رضایت خدا، راستگویی و امانت داری نسبت به بدکار و نیکوکار، طول سجود و حسن همسایگی(یا خوش اخلاقی در برخورد با مردم) در ادامه حضرت می فرمایند : «کونوا لَنا زِینا و لاتکونوا علینا شِینا»

ایشان یادآور شدند عمل به این خواسته حضرت برای طلاب مسئولیتی سنگین تر از سایرین ایجاد می کند.

در آخر چند توصیه دیگر از امام حسن عسکری متذکر شدند و آن عبارت بود از : زیاد یاد خدا باشید، زیاد یاد مرگ کنید، زیاد قرآن بخوانید و زیاد صلوات بفرستید.

جلسه با تقدیم هدایایی به ممتازین آموزشی و انضباطی سطح3و4 ، نمایندگان کلاسی و برگزیدگان مسابقات «روشنا2» و «ایده برتر» پایان یافت. همچنین در حاشیه این مراسم در راستای ایجاد فضایی شاد و پویا سؤالاتی از سوی مجری محترم مطرح شد و به سه تن از پاسخ دهندگان آن هدیه ای به رسم یادبود تقدیم شد.

ایده برتر ممتازین انضباطی ممتازین سطح3-961 روشنا2 ممتازین سطح3-962 ممتازین سطح4