ثبت نام آزمون تکمیل ظرفیت سطح ۴ رشته‌های «حکمت متعالیه» و «کلام اسلامی» ویژه نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰

ثبت نام آزمون تکمیل ظرفیت رشته حکمت متعالیه

اطلاعیه ثبت نام آزمون تکمیل ظرفیت سطح ۴ رشته‌های «حکمت متعالیه» و «کلام اسلامی» ویژه نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ جامعه الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام طی اطلاعیه ای اعلام کرد:

«به اطلاع همه داوطلبان ایرانی دارنده مدرک سطح ۳ از جامعه الزهرا علیهاالسلام و یا مراکز مدیریت حوزه علمیه خواهران یا افرادی که تا ۳۰ آذر ۱۴۰۰ در مقطع سطح ۳ فارغ التحصیل می‌شوند، می‌رساند آزمون تکمیل ظرفیت رشته‌های «حکمت متعالیه» و «کلام اسلامی» در مقطع سطح ۴ برگزار می‌شود.

پذیرفته شدگان نهایی این دوره از نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ مشغول به تحصیل خواهند شد.

زمان ثبت نام ۴ تا ۱۲ آبان ۱۴۰۰ و زمان برگزاری آزمون ۲۴ دی ۱۴۰۰ خواهد بود.

برای کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از منابع آزمون به دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون سطح ۴ مراجعه نمایید».

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سامانه پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام به نشانی http://paziresh.jz.ac.ir  مراجعه کنند.

دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون سطح ۴ (ویژه آزمون نیمسال دوم رشته‌های «حکمت متعالیه» و «کلام اسلامی»)

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری: