بازدید مدیر جامعه الزهرا از مرکز تخصصی فلسفه و کلام

1

در بازدید مدیر جامعه الزهرا از مرکز تخصصی فلسفه و کلام اسلامی بر تقویت و ارتقای ابعاد علمی و اخلاقی طلاب تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمودمدنی صبح امروز(12 اسفند 97) از مرکز تخصصی فلسفه و کلام اسلامی بازدید کرد و در جریان فعالیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی طلاب این مرکز قرار گرفت.

در این بازدید سرکار خانم فیضی مدیر مرکز تخصصی فلسفه و کلام گزارشی از شرایط و فعالیت های علمی طلاب این مرکز بیان کرد و از برنامه ریزی های مختلف برای حفظ و ارتقای سطح علمی طلاب خبر داد.

استفاده از ظرفیت فضای مجازی در راستای فعالیت های علمی و تربیتی، برگزاری مسابقات کتابخوانی و ایده برتر و تعامل با بخش‌ها و معاونت‌های دیگر از جمله مواردی بود که مدیر مرکز تخصصی فلسفه و کلام به آنها اشاره کرد.

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین مدنی بر نظارت علمی صحیح بر روند علمی، آموزشی و اخلاقی طلاب تاکید کرد و خواستار سامان‌یابی بهتر و منظم‌تر روند نگارش پایان نامه‌ها شد.