بازدید طلاب مرکز تخصصی فلسفه و کلام از مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور

آرم مرکزتخصصی فلسفه و کلام اسلامی

جمعی از طلاب مرکز تخصصی فلسفه و کلام با حضور در مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور، از نزدیک با محصولات و خدمات نور آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جمعی از طلاب مرکز تخصصی فلسفه و کلام روز پنجشنبه 23 اسفندماه در مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور حضور یافته و با خدمات و دستاوردهای این مجموعه آشنا شدند.

این بازدید به همت مرکز تخصصی فلسفه و کلام به منظور آشنایی بیشتر طلاب این مرکز با نرم‌افزارهای علوم اسلامی و انسانی انجام شد.

در این بازدید آقای الحسینی (مدیر ارتباطات مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور) با اشاره به تاریخچه‌ای از مؤسسه گفت: این مرکز به دستور رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی در سال ۱۳۶۸ تأسیس شد.

وی در ادامه جهت آشنایی طلاب با امکانات نرم‌افزارهای تخصصی، به معرفی اجمالی نرم افزار کلام اسلامی، شیوه کار و قابلیت های کلی نرم افزارهای نور پرداخت.

در این بازدید، طلاب در فروشگاه محصولات مرکز نور حضور یافته و از تخفیف ویژه بهره مند شدند.

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری: