اطلاعیه مهاجرت به سامانه مروارید

اطلاعیه

در راستای ارتقاء مجموعه جامعه­الزهرا سلام­الله­علیها به سازمان پیشرو، هوشمند و مبتنی بر فن­آوری اطلاعات و به جهت نیاز به ارتقاء سیستمی به اطلاع می­رساند؛ سامانه آموزش جامعه­الزهرا سلام­الله­علیها  به سامانه جدید مروارید مهاجرت کرد.

ان شاءالله به یاری خداوند متعال و با همکاری مجموعه جامعه­الزهرا سلام­الله­علیها نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1402 را در سامانه مروارید شروع خواهیم کرد.

در این راستا لازم است کلیه طلاب گرامی و اساتید ارجمند فایل­های آموزشی لازم را که در گروه­ها و کانال­های داخلی (اساتید، مدارس و مراکز)  بارگذاری می­شود ، با دقت ملاحظه نمایند تا در زمان مقرر و با بهره­گیری از سامانه جدید روند آموزشی به خوبی ادامه یابد.

توجه توجه

طلابی که درخواست مرخصی، مهمان و انتقال به غیرحضوری و مجازی خود را در سامانه قبلی ثبت کرده اند نیز لازم است مجددا در #سامانه_جدید_مروارید ثبت درخواست کنند همچنین سایر درخواستها در سامانه مروارید ثبت می شود.

با توجه به محدودیت ظرفیت مجازی، پذیرش درخواست مهمان به مجازی با علت موجه و ارائه مستندات، در شرایط خاص خواهد بود.

به منظور دریافت فایل های آموزشی مربوطه، لینک های زیر را فعال کنید:

راهنمای لاگین و انتخاب واحد در سامانه

راهنمای ثبت درخواست در سامانه