تذكرات مهم آموزشي

Untitled

تمامي دروس در ترم جاري داراي «تكليف درسي» است كه نمره آن در نمره نهايي درس تأثيرگذار مي باشد؛ بنابراين، نسبت به انجام «تكاليف درسي» در مهلت تعيين شده توسط استاد، اهتمام ورزيد. (در اين مورد، صرفا به تکالیفی که توسط استاد خودتان گذاشته می شود، ترتیب اثر دهید: طبق کد و گروه درس و نام استاد عمل کنید، اين اطلاعات در سامانه دانش پژوهان (انتخاب واحد ترم جاري) قابل مشاهده است.)

طلاب محترم به کتب معرفی شده به عنوان منبع درسی توجه کنید؛ مطالعه منبع درس، علاوه بر فایل های صوتی، جهت امتحانات میان ترم و پایان ترم ضروری است.

به نكاتي كه در «تالار گفتگو» مطرح مي شود، دقت كنيد؛ همچنين، سؤالات و اشكالات درسي خود را از اين طريق براي استاد ارسال نماييد.

به محدوده كلي درس، تاریخ و محدوده امتحان ميان ترم و ساعت برگزاری آن توجه ویژه نمایید.

طلابي كه برخي دروس را با «مدرسه مؤمنات» يا «مركز آموزش غيرحضوري و مجازي» انتخاب كردند، جهت اطلاع دقيق از تاريخ امتحان ميان ترم، محدوده و شيوه امتحان، به سايت يا كانال اين مراكز مراجعه كنيد:

آدرس كانال «مدرسه مؤمنات» در پيامرسان سروش : sapp.ir/momenat.jz

آدرس کانال «مركز آموزش غيرحضوري و مجازي» در پيامرسان ايتا : https://eitaa.com//vdc_jz