از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا

کتابچه دیجیتال دانستنی های پژوهش منتشر شد

photo_2021-12-14_11-54-57

کتابچه دیجیتال دانستنی های پژوهش با نگاهی گذرا به برخی خرده مهارت های پژوهش می کوشد تا راهنمای خوبی برای پژوهشگران و علاقه مندان به پژوهش باشد.

به گزارش روابط عمومی، کتابچه دیجیتال دانستنی های پژوهش در شش بخش با هدف آشنایی طلاب، اساتید و پژوهشگران با مفاهیم، اصول و ابزارهای پژوهش گردآوری و تنظیم شده است.

مروری بر اصول عمومی و پایه نگارش، پیش نیازها و مهارت های مقاله نویسی و پایان نامه نویسی، آشنایی با پایگاه های اطلاعاتی، آشنایی با نرم افزارهای پژوهشی، آشنایی با نشریات علمی و کتابشناسی روش تحقیق، شش بخش این کتابچه دیجیتال است.

این کتابچه با نگاهی گذرا به برخی خرده مهارت های پژوهش می کوشد تا راهنمای خوبی برای پژوهشگران و علاقه مندان به پژوهش باشد.

گفتنی است کتابچه دیجیتال دانستنی های پژوهش در ۶۹ صفحه و به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام تهیه و در هفته پژوهش ارائه شده است.

کتابچه دیجیتال دانستنی های پژوهش را از اینجا دریافت کنید.