تمام مطالب

برگزاری اولین آزمون جامع طلاب سطح چهار مرکز تخصصی فلسفه و کلام

آزمون جامع به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، هفته گذشته اولین آزمون جامع ویژه طلاب سطح چهار رشته حکمت متعالیه ورودی سال 94 در مرکز تخصصی «فلسفه و کلام» جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با حضور 4 طلبه سطح چهار این رشته در دو قالب کتبی و شفاهی برگزار شد.

کارگاه «آموزش تفکر به کودکان و نوجوانان با رویکرد تمرین فلسفی» برگزار شد

گزارش کارگاه «آموزش تفکر به کودکان و نوجوانان با رویکرد تمرین فلسفی»

تفکر کودکان کارگاه «آموزش تفکر به کودکان و نوجوانان با رویکرد تمرین فلسفی» از سوی مرکز تخصصی فلسفه و کلام و با همکاری گروه علمی فلسفه اسلامی برگزار شد.

جشن میلاد امام حسن عسگری علیه السلام در مرکز تخصصی فلسفه و کلام اسلامی برگزار شد

جشن به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، به همت مرکز تخصصی فلسفه و کلام اسلامی جشن میلاد امام حسن عسکری علیه‌السلام همراه با تقدیر از ممتازین آموزشی و انضباطی سطح3و4 ، نمایندگان کلاسی و برگزیدگان مسابقات «روشنا2» و «ایده برتر» در سالن اجتماعات همکف ساختمان شهید بهشتی ره برگزار شد.